LEDIGA TJÄNSTER

Ringenäs Golf AB är en av Sveriges finaste golfanläggningar som erbjuder allt ifrån Golf, Hotell och Restaurang till Padel, Konferens och mycket mer!  Vi här på Ringenäs jobbar alltid med ett högt engagemang och kunskaper där kunden är i fokus. Vi gör allt för att kunden ska få den perfekta upplevelsen och att våra medlemmar ska känna sig som hemma. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Känner du att du skulle kunna 

______________________________________________

 

LEDIGA TJÄNSTER:

KOCK - Restaurangen

 Är du matinstresserad, duktig på att arbeta i team, har tidigare erfarenhet av kockyrket och vill jobba i ett kök på fantastiskt läge? Då kan du vara personen vi söker.
Som kock på Ringenäs kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
• Lunch- & à la cartematlagning
• Daglig drift i ett kök

Yrket är en tillsvidareanställning och innehåller varierande arbetstider fördelat på morgnar, luncher och kvällar. Vi söker någon med tidigare erfarenhet inom kockyrket och har boende i Halmstad. 
Övriga villkor bestäms vid anställning. 

Ansökan och frågor om tjänsten,
maila eller ring till:
restaurangen@ringenasgk.se
035 - 16 15 93
 

______________________________________________________________________________________________

SERVIS- Restaurangen

 Är du matinstresserad, duktig på att arbeta i team, har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen och vill jobba i på ett fantastiskt läge? Då kan du vara personen vi söker.
Som servis på Ringenäs kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:
• Kassahantering
• Servering lunch och á la carte
• Daglig drift i restaurang

Yrket är en säsongsanställning till och med oktober, med chans för förlägning och innehåller varierande arbetstider fördelat på morgnar, luncher och kvällar. Vi söker helst någon med tidigare erfarenhet inom restaurang och har boende i Halmstad. 
Övriga villkor bestäms vid anställning. 

Ansökan och frågor om tjänsten,
maila eller ring till:
restaurangen@ringenasgk.se
035 - 16 15 93