Boka er nästa konferens på ringenäs i halland

konferensbild på blommor och frukter  kaffepaus på konferens  vattenflaska och blommor på en konferens

Mitt i Halland, på västkusten mellan Falkenberg och Halmstad, ligger Ringenäs. Här erbjuds du en modern konferensanläggning med fullt utrustade konferenslokaler, trivsamma hotellrum, gratis parkering, god mat och aktiviteter i en stimulerande miljö. Vår toppmoderna konferensanläggning invigdes 2012 och erbjuder plats för avskilda och kreativa möten för mellan 2-50 deltagare.

Konferensanläggning med unikt läge på västkusten 

Ringenäs ligger vackert beläget med havet och fantastisk natur alldeles intill. Det är en stimulerande omgivning och mötesplats där ni hittar inspiration och energi till nya kreativa idéer. En perfekt plats för konferenser och företagsaktiviteter! Konferensanläggningens är dessutom perfekt lokaliserat om ni vill samla medarbetare från hela Sverige. Vi har ett bekvämt avstånd för konferensdeltagare från Skåne, Småland, Halland och Västra Götaland. Och 5km från vår anläggning ligger Halmstads flygplats som gör det lätt för deltagare från Stockholm eller Luleå att ta sig hit. 

Skräddarsydda konferenspaket

Hos oss på Ringenäs kan ni arrangera både dagskonferenser eller konferenser med övernattning på vårt hotell. Vi har flera olika konferenspaket som vi skräddarsyr efter era behov. Kontakta oss så tar vi fram ett förslag. Tillsammans skapar vi konferenser och möten utöver det vanliga! 

Golf och andra aktiviteter

När ni behöver ett avbrott i konferensen erbjuder vi även ett flertal avkopplande och roliga aktiviteter. Vad sägs om golf på vår 27-håls golfbana, paddeltennis eller bara njuta av vackra Ringenäs strand som är en förlängning på Tylösand? 

Kontakta oss för mer information och bokning

Är ni intresserade av att veta mer om vår konferensanläggning eller kanske boka in er nästa konferens redan idag? Fyll i era kontaktuppgifter nedan så kontaktar en av våra säljare er omgående.

Namn: *
Telefon: *
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska