Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Golfklubb - en av Sveriges vackraste och roligaste golfweekends ni kan uppleva 

Vi erbjuder dig och dina nära riktigt fina och roliga golfweekends. Vår golfbana erbjuder en lagom svår utmaning för golfare i alla kunskapsnivåer. Golfbanan består av tre slingor i skiftande karaktärer, mest i parkmiljö men har även utmanande hål i kustnära omgivningar där vinden sätter golfaren på prov. Detta tillsammans gör Ringenäs till en av landets roligaste banor att spela varför våra besökare kommer tillbaka år efter år och lämnar ofta med ett leende på läpparna. Dessa 27 hål kan du och dina vänner kan spela under er golfweekend och efter golfrundan kan ni njuta av en god middag på vår mycket trevliga restaurang. Om vädret tillåter avnjuter ni er måltid på vår altan och kan se solen gå ner över horisonten. Det är i sig en garanterad skönhetsupplevelse som ni aldrig kommer att glömma. Dessutom All vår mat i restaurangen är givetvis hemlagad så hos oss blir även magen glad.


Eller vill du bara  

Du kanske känner för att ta en paus från spelandet? Inga problem, kom in och ta en fika eller njut av en kall svalkande dryck, samtidigt som kan du passa på att se golfsport som visas på våra TV apparater. Ringenäs golfbana är öppen nästan hela året och erbjuder spel på ”sommargeener” från mycket tidigt på våren till en bra bit in i vintern.  

 

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om golfweekends »

 

 

Ringenäs Golfklubb - en av Sveriges vackraste golfweekends

Vi erbjuder dig och dina nära riktigt fina golfweekends. Vår golfbana består av 27 hål som du och dina vänner kan spela under er golfweekend, och efter er golfrunda kan ni njuta av en god middag på vår restaurang. Dessutom är all våra mat i restaurangen hemlagad.

Eller vill du bara ta en paus från spelandet? Kom in och ta en fika eller njut av en kall dryck samtidigt som golfsport visas på TVn.

 

Vad finns det för aktiviteter? 

Vi på Ringenäs Golfklubb erbjuder mycket mer än bara golfweekends. Det finns flera olika roliga aktiviteter som passar alla, stora som små. När hela dagen har gått åt för golfandet passa på och njut av en härlig strandpromenad på kvällen. Eller varför inte hyra en cykel och far iväg på äventyr och kolla runt andra sevärdheter i närheten. Hos oss har man inte en tråkig stund. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

 

Aktiviteter:

Golf weekend & golfpaket

Förutom härliga golf weekends erbjuder vi även andra fina golfpaket som finns här. Vi har alltid något som passar alla. Vill du veta mer om oss eller har några funderingar kring våra erbjudanden och aktiviteter är du välkommen att kontakta oss.