AKTIVITETER & UTFLYKTER

_______________________________________________


Tack vare Ringenäs läge finns här möjlighet att hitta på massor av olika aktiviteter runtomkring! Tillåter vädret skulle vi rekommendera att gå ner till stranden och kanske lite senare på eftermiddagen låna varsin cykel för att avnjuta varsin himmelsk italiensk glass hos Ricciardos! 

STRAND & BAD

Ringenäs strand är en förlängning på den fantastiska Tylösand-stranden. Ni hittar den endast 200 meter gångvägen från Ringenäs Golfhotell. Låna gärna en cykel i receptionen om ni önskar och det går även beställa en picknick-korg från restaurangen om ni önskar.
Välkända After-beachen i Tylösand finns även inom cykelavstånd!

GOLFUTVECKLING

Vill du slipa på din golfsving? Ringenäs golfutvecklare hjälper dig!  Allt för att du ska få bästa möjliga hjälp att utveckla din golf. På Ringenäs erbjuder vi dig toppkvalitativ golfutveckling, både som privat och i grupp. Vi hjälper dig även med klubbutprovning för att hitta de bästa klubborna till just dig. 

PADEL

Ringenäs Golfklubb erbjuder en av Sveriges vackrast belägna padelbanor. Med ett läge ovanför hotellet spelas Padel här med havsutsikt och sol hela dagen lång - Magiskt om ni frågor oss! 

RICCARDOS GLASS

10 minuter med bil från Ringenäs ligger Möllegård där Riccardo har en egen tillverkning av italiensk glass. Som Riccardo själv uttrycker det; "Välkommen till glassvärden och upplev själv vad en riktigt god hemlagad italiensk glass står för".

CYKEL

Vi lånar ut cyklar till våra hotell- och konferensgäster. Om ni vill besöka spännande platser på cykel finns Ringenäs cykelkarta att hämta i receptionen. En av favoritslingorna bland våra gäster är Prins Bertils stig. Som sträcker sig mellan Halmstad slott och Möllegårds naturreservat. Totalt cirka 18 km lång cykeltur - trampa lugnt! 

KUBB & SPEL

I receptionen finns ett antal spel att låna om ni önskar göra något annat än golf under er vistelse här på Ringenäs. Vi har både Kubb och sällskapsspel till utlåning. Vem vill inte passa på att kora kubbmästaren i familjen, ligan eller vänskapsgänget?

BOULE

 
Passa på och ta en match i boule med era vänner under er vistelse på Ringenäs Hotell & Konferens på gräsytan framför hotellet. Besök oss i receptionen så har vi fler spel att erbjuda, riktigt roligt sällskapsspel!