Thomas Lindström 

- Golfutvecklare och ansvarig för Golfteamet och juniorer

Thomas har arbetat på Ringenäs GK sedan 2002 och har varit en drivande del i att bygga upp juniorverksamheten till det den är idag. Han har coachat flera duktiga juniorer till elitnivå, inte minst Julia Engström. Han är noggrann i sin analys och duktig på golfteknik, oavsett om det gäller putt, sving eller bunker.

 


Familj: Sambon Lotta och barnen Alexander och Ebba
Bor: Haverdal, Halmstad
Personliga intressen: Golf, fågelskådning, fiske och Pokémon GO.

Tel: 035 - 16 15 90 / 070-858 44 33

    

 

 

Peter Frasse Franzén - Spelexpert

- Golfutvecklare och ansvarig för knattar och medlemmar

Peter har arbetat på Ringenäs GK sedan 2009 men har tidigare arbetat på flera andra klubbar som golfutvecklare. Han har bl.a. jobbat på Ängelholms GK, Haverdals GK, Mölle GK och på spanska golfklubben Noevo Portil. Han har lång erfarenhet av att coacha vuxna och följa deras utvecklingskurva över tid och är ödmjuk i sitt arbete med hög empati. Genom sin erfarenhet är han skicklig på att anpassa sin pedagogik och svårighetsgraden beroende på den specifika golfaren framför sig. Peter brinner även lite extra för barns utveckling och är därför ansvarig för knatteverksamheten. 


Familj: Sambon Karin och barnen Kasper och Nina
Bor: Jonstorp
Personliga intressen: Golf, fågelskådning, vin och resor. 

Tel: 035 - 16 15 90 / 070-858 44 34

    

Oskar Petersson

Oskar har varit medlem på klubben sedan 7 års ålder då han började träna på Ringenäs. Tränarna då var Thomas och Frasse som idag är hans tränarkollegor. Oskar håller just nu på att utbilda sig till golftränare. Ni hittar Oskar under veckodagarna som golftränare och under helgerna i shopen. Oskar har ett stort hjärta i klubben och brinner extra mycket för att hjälpa juniorer till grönt kort.


Bor: Frösakull, Halmstad
Personliga intressen: Golf, träning, matlagning, matprogram

Tel: 073-789 31 73