BLI MEDLEM

RINGENÄS GOLFKLUBB ERBJUDER
EN KOMPLETT ANLÄGGNING MED FLERTALET ANLEDNINGAR ATT GÖRA DITT MEDLEMSKAP VÄRT ALLT OCH LITE TILL!

______________________________________


Utöver de olika medlemskapen som erbjuds i form av golf, finns även möjligheter för golfutveckling från några av Sveriges duktigaste instruktörer, restaurang med mat i världsklass, padel med magisk utsikt, närhet till hav och stad och inte minst en naturligt familjär känsla bland både personal, gäster och medlemmar - en gemenskap som är oslagbar! 

Se de olika medlemskapen nedan!

A-MEDLEMSKAP

A-medlemskap ger dig en fullvärdig spelrätt hos oss med rätten att spela på både vår 18-hålsslinga samt 9-hålsslinga! Du får spela alla dagar i veckan hela året och rekommenderas för alla som vill ta del av hela vår fantastiska anläggning! Medlemskapet ger dig även rätten att få spela på vår vinterslinga. 


 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr. 

B-MEDLEMSKAP

B-medlemskap innebär att man får spela på vardagar hela året (ej lör - sön - helgdagar). Medlemskapet ger dig rätten att få spela på båda 18-hålsslingan och vår 9-hålsslinga.  Medlemskapet ger dig även rätten att få spela på vår vinterslinga. 

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr.

C-MEDLEMSKAP

C-medlemskap innebär att man har klubbtillhörighet och får spela mot greenfee.

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen med 1000kr. 

9-HÅLSMEDLEMSKAP

9-hålsmedlemskap ger dig spelrätten hos oss med rätten att få spela obegränsat på den för dagen rådande 9-hålsslingan. Slingan är stängd på tisdagar mellan 07:00-16:00 samt på lördagar mellan 08:00-13:00. 9-hålsslingan används ibland vid vissa tävlingar och då stängs slingan under tiden tävlingen pågår. Om man vill spela 18-hålsslingan erlägges full greenfee. Detta medlemskap ger dig möjlighet att spela på vår vinterslinga som då gör det möjligt för dig att spela golf året om!

 I medlemskapet ingår även ett årssaldo på rangen om 1000kr. 

PASSIVT MEDLEMSKAP

Denna typ av medlemskap ger dig ingen spelrätt på golfbanor. Ett medlemskap som gör att du behåller din plats i klubben och passar perfekt för dig som som vill ta ett uppehåll!