MEDLEMSFAKTURERING 2023

Årsavgifterna för 2023 finns nu tillgängliga för betalning via Min Golf.
Betalning av medlemskap sker endast genom MinGolf och du kommer därför inte att få hemskickad någon faktura per brev. Detta är samma hemsida som där ni vanligtvis bokar starttider eller tävlingar.
 

VIKTIGA DATUM!

31/12 - 2022   Senast datum att ha betalt sitt medlemskap för att delta i utlottningen av ett års fritt medlemsskap. 
31/1 - 2023   Senast datum för betalning av medlemskap. 
Därefter kommer påminnelser skickas ut. Ej betald avgift per 31/1-2023 anses som öppen plats i klubben och kan därmed betyda att någon annan kan ta er plats vid eventuell köbildning till Ringenäs Golfklubb. 

Avgiften betalas genom några enkla steg: Se video eller följ stegen nedan. 
 1. Gå in på www.Mingolf.se
 2. Logga in med ditt Golf-ID och lösenord.
 3. Klicka på Obetalda Avgifter    (eller gå in via Meny -> Mina inställningar -> Obetalda Avgifter). 
 4. Välj/bocka i SAMTLIGA avgifter som visas. Samtliga avgifter ingår nämligen i ditt medlemskap, därav aktiveras inte ditt medlemskap om du missar att bocka i en av dessa. 
 5. Klicka på Betala
 6. Kolla igenom så alla uppgifter stämmer och klicka på nästa.
 7. Välj/Bocka i  Jag accepterar köpevillkoren
 8. Klicka på Nästa
 9. Klicka på Betala utan inloggning (om du inte har ett konto på Swedbank Pay, detta krävs dock ej)
 10. Välj betalsätt.  (Alla betalningar görs via Swedbank pay. Väljer du faktura som betalsätt så går fordran över till Swedbank pay och det är deras betalningsvillkor som gäller. Där går också att delbetala om du väljer betalsätt kredit.)
 11. Fortsätt enligt anvisningar. 
   

KLICKA HÄR FÖR INSTRUKTIONSVIDEO

I samband med att du har betalat aktiveras ditt medlemskap direkt och du kan därmed boka dina starttider och registrera handicap direkt efter slutförd betalning. 

Kvitto skickas sedan till din registrerade mejladress (kolla i skräppost om du inte hittar den i inkorgen) alternativt kan du hitta tidigare kvitto under mina sidor på MinGolf.se

VIKTIGT FÖR FÖRÄLDRAR! 
För er föräldrar som har barn som ännu inte är myndiga, ber vi er logga in med deras Golf-ID och gör processen likadant där för att betala och aktivera deras medlemskap. Har ni redan gjort detta så kan ni som vårdnadshavare logga in på er egna sida i Mingolf.se så syns barnens avgifter i förälderns sida. 

Givetvis finns vi till ert förfogande om ni behöver hjälp, men försök gärna själva med hjälp av dessa manualer. Det är enkelt och smidigt samt praktiskt för er själva då ni kan hämta ut kvitto och se historik framöver. 

Skåpsavgifterna skickas ut senare i januari. 

/Mvh Ringenäs Golfklubb