GOLFRESOR 2023

_________________________________________________________________________________________________


 

LA FINCA, SPANIEN

Nu är äntligen anmälan för vår fantastiska resa till La Finca öppen! Följ med på en härlig golfresa tillsammans med Ringenäs golfutvecklare på en spel- och träningsresa till La Finca, strax söder om Alicante i Spanien. En resa fullspäckad med fantastisk golf i härliga landskap med berg i bakgrunden. Banorna vi besöker i år är La Finca samt den kända Las Colinas. I matväg erbjuder La Finca Resort även toppklassig mat i deras prisbelönta kök. Är detta en resa som verkar passa dig ? Anmäl dig redan nu för att inte gå miste om kanske vårens trevligaste golfresa!


 

_________________________________________________________________________________________________

 

KAPSTADEN, SYDAFRIKA

Nu är äntligen anmälan för vår fantastiska resa till Sydafrika öppen! Följ med Peter ”Frasse” Franzén på denna härliga golfresa till fantastiska Sydafrika. Under 15 dagars tid följer du med på en oförglömlig golfresa med en av Sveriges bästa golftränare. Här kommer ni få ta del av vackra golfbanor, god mat och oförglömliga naturupplevelser. Detta är ett resemål ni bara inte får missa! 

______________________________________

  

Tveka inte att höra av er om ni har frågor angående kommande resor eller om ni vill boka direkt. Detta gör ni genom att maila till Frasse på peter.pro@ringenasgk.se eller telefon 0708-58 44 34.