AKTUELLT

GRAND OPENING I PÅSK!

ÄNTLIGEN är det nära på riktigt… I påsk händer mycket på Ringenäs! Restaurangen öppnar upp även på kvällar under påsken, ni kan sitta på vår nybyggda uteservering ”Bryggan”, shopen står redo med vårens nyheter och 18-hålsbanan öppnar som vanligt igen! Vi längtar jättemycket efter att ni alla ska komma tillbaka till oss och vi ser fram emot en riktigt härlig säsong!

Vi vill dock påminna om att vi alla måste hjälpas åt att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna ofta och vara rädda om varandra! Det finns även tydliga restriktioner på max 4 personer per bord som vi självklart följer. Vi måste även stänga restaurangen kl. 20.00 och det måste vara tomt när klockan är 20.30. Känner ni efter er golfrunda att ni inte vill stanna i restaurangen finns alltid möjligheten att ta med dagens lunch hem, till ett pris av 95 kr på vardagar och 115 kr på sön- & helgdagar.
 

BANAN ÖPPNAR OCH MEDLEMSETIKETTER

18-hålsbanan öppnar på långfredagen kl. 08.00 och bokningen är öppen redan nu! Det finns dock fortfarande risk för frost och om det sker kommer vi hålla stängt banan tills frosten har försvunnit. Information vid eventuell frost hittar ni på vår hemsida under Banstatus. Vi vill påminna er alla om att vi vid frost stryker inbokade tider fram tills vi kan öppna. Ser ni på väderleksrapporten att det ser ut att bli kallt, är ett tips att boka en lite senare tid för att vara ”säkra” på att ni får behålla er starttid.

Vi kommer från och med långfredagen hålla Gul slinga stängd i ca en vecka för ytterligare återhämtning. I och med detta är det fritt för våra 9-hålsmedlemmar att boka in sig och spela på 18-hålsslingan, tills vi öppnar 9-hålsslingan igen.

Mycket har även hänt i den digitala världen och vi kommer från och med i år inte ha några medlemsetiketter på Ringenäs. Vi har möjlighet att kontrollera medlemsstatus digitalt istället vilket innebär att vi vid kontroller ute på banan kan gå in i t ex en telefon och se om ni har betalt årsavgiften och därmed behöver ni inte komma in och be om er etikett i år.

Alla medlemmar i Ringenäs GK har möjlighet att få rabatt i shopen och ni får var och en komma in i shopen från och med långfredagen för att hämta era kuponger. Dessa är giltiga till och med 2/5-2021.

Nu önskar vi er alla en GLAD PÅSK och en riktigt härligt start på säsongen! Vi får alla hjälpas åt att göra 2021 till det bästa Ringenäs-året någonsin!

______________________________________

THOMAS LINDSTRÖM HAR BLIVIT TILLDELAD PGA FUTUREFUND CLUB PRO OF THE YEAR - VILKEN BEDRIFT!

 

 
Som vi ser ger mycket träning, slit, engagemang och framför allt passion framgång! Detta ges bekräftelse på genom denna fantastiska utmärkelse! Vi är så imponerade av dig och kan verkligen hålla med om att du är värd detta otroligt fina pris! För att se hela motiveringen och reportaget om Thomas, klicka på ikonen nedan!
 

STORT GRATTIS TILL DIG THOMAS!