VÄLKOMMEN TILL RINGENÄS GOLFKLUBB, HOTELL & KONFERENS

- SOM UTOMLANDS FAST NÄRMARE 

BANSTATUS

Banan öppen.
 
LÄS MER...

DAGENS LUNCH

På Ringenäs serverar vi lunch alla dagar i veckan mellan 11.30 - 14.30
Varmt välkomna in på en måltid! 
LUNCHMENY

AKTUELLT

DEMODAGAR
Testa årets nyheter från flera välkända varumärken! 

LÄS MER OCH BOKNING...

BOKA GOLFPAKET

april 2021
M T O T F L S
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

RINGENÄS RESTAURANG

På Ringenäs restaurang erbjuds mat av hög kvalité med allt ifrån lunch till bistro och á la carte! Restaurangen har ett gott utbud av dryck och tilltugg som du kan njuta av tillsammans med solen ute på vår fantastiska uteservering och brygga - ovanpå dammen precis intilll avslutningshålen!
 

BLI MEDLEM

Bli medlem i en komplett golfanläggning som erbjuder bland annat 27-håls golfbana med havsutsikt, träningsmöjligheter, årligen påfyllt rangekort, padel, närhet till havet samt en restaurang som håller öppet året om! 

HOTELL

Välkommen till oss på natursköna och familjära Ringenäs Hotell. Alla våra rum har balkong med en fantastisk utsikt över havet. Våra rum är utrustade med gratis WiFi, kabel-TV, platt-TV, värdeskåp, hårfön, minibar och vattenkokare.

GOLFUTVECKLING

Gör din golf roligare genom att bli ännu bättre! Här på Ringenäs erbjuds flertalet olika typer av kurser för att utveckla just din golf! Läs mer på sidan för att se vilka kurser som finns! 

PADEL

Testa på Sveriges mest växande sport! Vi kan erbjuda en vackert belägen padelbana med utsikt över havet! 
 

BUSINESS CLUB

Ringenäs Business Club (RiBC) är ett av Sveriges största företagsnätverk på golfklubbar med runt 100 st företag. Att vara med i RiBC är ett trevligt, aktivt och givande sätt att skapa nya kunder och underhålla befintliga. Vi har aktiviteter som passar alla oavsett om du är golfare eller ej! 

KONFERENS

Vi på Ringenäs erbjuder även konferensmöjligheter. Här kan ni välja mellan tre moderna konferenslokaler, två av större storlek med plats för upp till 50 konferensdeltagare och ett grupprum. Rum med utsikt över Ringenäs golfbana och havet!