Startsidan - Ringenäs Golfklubb
Nyheter Facebook

Senaste från Facebook

Grattis till Monica Elenvik som gissade närmast antal peggar som låg i skålen på ett av våra rum! Välkommen in i receptionen för att hämta ditt pris. 😁
Välkomna att testa den nya targetgreenen på 80 m ⛳🏌!
Välkommen in och fynda i shopen idag på BLACK FRIDAY! Vi har öppet till kl 16.00!
Vilken fantastisk julmarknad vi hade på Ringenäs igår! Vi är så nöjda med kvällen och känner att vi startat en riktigt mysig tradition! Barnkören var helt fantastiskt söta och gav oss väldigt mycket julkänsla - underbart! Och Tomten med sin lilla häst! WOW! Tusen tusen tack alla som kom och besökte oss och även till alla utställare! Vi hoppas även ni uppskattade delarna från vårt julbord och att n
Förberedelserna är i full gång för kvällens Jul på Ringenäs! Julpyntet är på väg upp och några av utställarna är redan här och förbereder. Ni missar väl inte detta evenemang?? Julmarknad ikväll (torsdag) kl. 17-20! Välkomna!
Rangen stängd idag p.g.a bygge av ny targetgreen ⛳!
JULREA I SHOPEN! På torsdag kväll (23/11) har vi extra rea i shopen under Jul på Ringenäs! Vi har 20% rea på alla kläder och 30-70% rea på utvalda varor (kläder, skor och utrustning)! Missa inte Din chans att fynda julklappar till bra priser! Välkommen mellan kl. 17-20!
Banan stängd hela dagen idag, den 22/11.
”Otroligt nyttigt med regelbunden träning”, säger passgolfarna. 🙂🏌️‍♀️⛳️🏌️ #balancegolf
Kommer ni ihåg hur rean såg ut för några år sedan...? Vi tycker i alla fall det är tusen gånger bättre som vi har det idag! På torsdag händer det grejer på Ringenäs då vi har julmarknad. Så istället för att vi flyttar alla våra kläder och klubbor till en annan lagerlokal kan vi satsa på att göra det riktigt mysigt på Ringenäs och vi hoppas ni vill komma och julmysa med oss!