Startsidan - Ringenäs Golfklubb
Nyheter Facebook

Senaste från Facebook

Lite träningsinspirationn från Lynn Carlsson som nu laddar för fullt på plats i Sydafrika inför kommande tävlingar!
Välkommen på lunch på Ringenäs Restaurang. Här ser ni veckans meny och som alltid serverar vi en stor salladsbuffé till lunchen. Varmt välkommen!
REA I SHOPEN! Vi har utförsäljning mellan den 14 -18 februari av sommar- och höstkläder, skor, bagar, klubbor & bollar. Öppet: Ons-fre kl. 07-18 Lör-Sön kl. 11-15 Tessan hjälper er att hitta det bästa! Välkommen till oss!
Emma Svensson vann igår sin tredje collegeseger. Emma avslutade starkt med en 67 rond för att vinna med ett slag. Det var första tävlingen på vårterminen och vill du kolla resultat kan du klicka på länken. Stort grattis Emma och extra kul då vi vet hur mycket tid du har lagt under uppehållet på fysträningen och din sving! http://results.golfstat.com/public/leaderboards/gsnav.cfm?pg=player&tid=137
Här på Ringenäs är det full fart redan trots att våren inte riktigt kommit ännu! ⛳Igår var Jan Sjöberg på golfutveckling hos vår golfutvecklare Thomas Lindström och han säger så här efteråt: "Jag var på golfkonsultation hos Thomas i går. Som vanligt hade jag lagt mig till med små hyss vilka hindrade en "normal fri sving". Tänk att så lite kan göra så mycket. Efter en ny hink bollar i "spegelhalle
❤️Vi önskar DIG en riktigt Glad alla hjärtans dag!❤️ Har du inte kommit på någon trevlig överraskning till din kära så tipsar vi om att det finns några bord kvar hos oss ikväll!
Ringenäs Golfklubb, som är ett Balance Golf Center, deltog i Marocko på #wintermeeting2018 för att tillsammans med andra golfutvecklare inom #BalanceGolf ytterligare utvecklas och stärka kompetensnivån. Alla som är medlemmar i Balance Golf jobbar verkligen efter mottot #tillsammansärvistarka - Vilket vi är stolta över att vara en del av!
Glad fettisdag allihop! ⭐️😀
"Det finns alltid plats för lite sött", brukar vi säga på Ringenäs! Tisdag den 13 februari firar vi Fettisdagen - Varför inte njuta av en minisemla till kaffet? Varmt välkommen till oss!
REA I SHOPEN! Vi har utförsäljning mellan den 14 -18 februari av sommar- och höstkläder, skor, bagar, klubbor & bollar. Öppet: Ons-fre kl. 07-18 Lör-Sön kl. 11-15 Tessan hjälper er att hitta det bästa! Välkommen till oss!