Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Business Club

Ringenäs Business Club (RiBC) är ett av Sveriges största företagsnätverk på golfklubbar med runt 110 st företag. Att vara med i RiBC är ett trevligt, aktivt och givande sätt att skapa nya kunder och underhålla befintliga. Vi har aktiviteter som passar alla oavsett om du är golfare eller ej. Vi gästar några trevliga banor under säsongen som Sand GC och Vallda Golf & Country Club. Förutom golfträffar erbjuds du bl.a. kick-off, grillkväll, föreläsningar och underhållning. För den golfintresserade stundar många trevliga dagar med Ringenäs Eclectic Tour, Ryder Cup mot Vallda GC och vår egna företagsgolf "Årets tävling" med middag på kvällen.

Tillsammans gör vi skillnad, tillsammans skapas glädje, tillsammans skapas affärer!

Bilder från golfaktiviteter och föreläsningar på Ringenäs GK.

Bilder från nätverkets Julbord på Ringenäs GK.

Om du är intresserad av vårt nätverk Ringenäs Business Club - fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig.
Namn: *
Adress:
Telefon:
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska