Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Ringenäs Business Club

Ringenäs Business Club (RiBC) är ett av Sveriges största företagsnätverk på golfklubbar med runt 110 st företag.

Att vara med i RiBC är ett trevligt, aktivt och givande sätt att skapa nya kunder och underhålla befintliga.
Vi har aktiviteter som passar alla oavsett om du är golfare eller ej. Vi gästar några trevliga banor under säsongen som Sand GC och Vallda Golf & Country Club. Förutom golfträffar erbjuds du bl.a. kick-off, grillkväll, föreläsningar och underhållning. För den golfintresserade stundar många trevliga dagar med Ringenäs Eclectic Tour, Ryder Cup mot Vallda GC och vår egna företagsgolf med middag på restaurang Salt.

Bilder från kick-offen 2016 som var Nobelmiddag av och med Nobelkocken 2014 Klas Lindberg.

Bilder från golfaktiviteter och föreläsningar 2016 på Ringenäs GK.

Bilder från Julbordet 2016 på Ringenäs GK.

Om du är intresserad av vårt nätverk Ringenäs Business Club - fyll i nedan formulär
så kontaktar vi dig.

Namn: *
Adress:
Telefon:
Epostadress: *
Meddelande:
Fält markerade med * är obligatoriska