Vilka golfhelger!

Den helgen som var och den som kommer.

Nya framgångar
Hjo s Open (läs US Open) är en gammal anrik proffstävlingen som spelades i helgen. Där vann Per Längfors (bilden), Ringenäs GK. 3.a kom Marcus Enocksson, Ringenäs GK och 10.a kom Adam Björkegren (som jobbar i shopen) Ringenäs GK. Skandia Tour Grand Opening spelas som par tävling i Vellinge. Vinnare blev Julia Engström, Ringenäs GK som spelade i par med Amanda Linnér, Hills GK. Emma Svensson slutade på en hedrande 28.e plats på en internationell tävling på Royal Troon i Skottland. Det är inte konstigt att Ringenäs GK rankas som Sveriges bästa juniorklubb!
Grattis till er alla!
Helgen som kommer
På fredag kl. 11-15 är Cobra här med sin demodag. Passa på att prova alla årets nyheter. Vi lämnar 10% rabatt under testdagen.
Och på söndag kl. 14-16 har ni fria lektioner. Står ni och tränar på driving rangen så är det bara att säga till pron att ta en titt på er sving. Ni får värdefulla tips som ni kan träna in i lugn och ro.
REa fredag & lördag
Kl. 11-15 fredag & lördag plockar vi fram REATÄLTET utanför shopen. Du kan köpa skor, herrbyxor, metelwoods, bagar till 40-50% rabatt och vissa klubbor, skor och beg set säljer vi till 70% rabatt!
Välkomna till Ringenäs i helgen!

Och lycka till med golfen!