Vilken helkväll!

Jag hade ingen aning om att det var så trevligt att laga mat?!!

Matlagning i lördags.
Ringenäs Business Club hade matlagning på schemat i lördags. Vi delades in i fyra grupper med olika ansvarsområden. Här har vi en mycket kompetent grupp bestående av Stig Andersson, Ulf Andersson och Stefan Westberg.
En kock på rymmen.
Magnus Ackeroth var en klippa i laget som gjorde huvudrätten. Men just här fångades han på bild när han var på flykt in i baren. Annars skötte han och Gunnar Wahlberg köket som om de vore proffs.
Tre kockar som hittat hem.
Det ser ut som en lagdress på fotot men sanningen är nog snarare att vår fantasi när det gäller skjortval är den samma. Men jag tar gärna rygg på Per Jadelind och Magnus Rundgren när det gäller klädval och matlagning.

Jag vill med detta mail tacka för en mycket trevlig kväll. Stort tack till alla som var med. Och ni som inte var med. - missa inte detta vid nästa tillfälle.

Ha det gott!

Göran Tyrsing