Missa inte......

Torsdagens Ringenäs Business tour

På torsdag 1/10
Är det årets sista Ringenäs Business tour.
Vi startar med lunch kl. 12.00 (Slottstek eller ärtsoppa). Kl. 13.15 går vi ut en shotgun start och spelar 18 hål, förhoppningsvis i fantastiskt höstväder.
Vill du vara med anmäler du dig till: goran@ringenasgk.se senast k.17.00 på onsdag den 30/9. Du kan anmäla dig till lunchen, spelet eller båda två.
Fantastisk resa
Den 17-20/9 var vi ett gäng från Ringenäs Business club och Valldas Business Club som åkte till Tyskland,
Närmare bestämt Gut Kaden GC.
Resan, gänget och banorna var toppen.
Jag önskar att alla hade kunnat vara med på resan och jag hoppas verkligen att ni som inte var med hänger med nästa år. En toppenresa om jag får säga det själv.
Stort tack till Golfjoy Travel för en mycket bra resa.
Ryder Cup mot Vallda GC
I fredags åkte 12 st vältränade golfare från Ringenäs Business club till Vallda för att göra upp om årets Ryder Cup.
Ringenäs GK ledde med 9-3 efter första halvlek som spelades på Ringenäs i somras.
Vi behövde alltså "bara" vinna 3,5 poäng av 12 möjliga för att ta hem bucklan.
Vi tog just 3,5 poäng och vann med
12,5-11,5!
Pokalen är åter i Ringenäs ägor. Man kan inte säga annat än att det är jämt mellan lagen.
År 2009 vann Ringenäs.
År 2010 vann Vallda
År 2011 vann Ringenäs
År 2012 vann Vallda
År 2013 vann Ringenäs
År 2014 vann Vallda
År 2015 vann Ringenäs

Vallda är ett härligt gäng som vi förhoppningsvis fortsätter att resa med och tävla mot. Se till att spela in dig i laget som möter Vallda nästa år.

Swedbanks näringslivsdag Inbjudan Swedbanks Näringslivsdag 17 nov 2015 Halmstad.pdf
Den 17.e november kl. 11.30-17.00 i Kongresshallen på Hotel Tylösand gäller det.
Då är det näringslivsdag 2015.
På filen till höger hittar ni information om dagen. Missa inte den dagen.