Junior LagSM pågår på Ringenäs

Lag SM Juniorer
Idag, lördag, och imorgon söndag spelas sista kvalet innan finalen i Junior LagSM. Ringenäs GK möter idag först Kungsbacka GK, därefter ytterligare två klubbar. Om Ringenäs är bäst av de tre klubbarna går vi till final.
Kom gärna ut och titta. Nästa match som spelas startar mellan kl 14-15 idag. Imorgon startar matchen kl. 8-10. Matcherna spelas blå-gul i den ordningen.

Om en spelare leder med tex 3 hål på 16 hålet slutar matchen där dvs 3/2. Tre hål upp när det återstår två hål.

3 för 2 Bild 200x200 pixlar
Du kan passa på att fynda i shopen. Köp 3 plagg men betala bara för 2 st.
Även REA priser på många klubbor och skor.
Välkommen!
Sista minuten
Söndagen den 23 augusti har vi "Sista minuten" priser på golfpaket.
Spela söndag (efter kl. 12.00) och 18 hål på måndag. Bo på hotellet (del i dubbelrum) inkl. frukost och bli bjuden på hyrvagn, startkit och rangebollar för endast 995:-/person.

Ett ypperligt tillfälle att bjuda hit era vänner innan sommaren säger adjö.

Antalet platser är begränsat och det går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Hjärtligt välkommen!