Resa, Facebook och KM

Läs texten så kan du vinna ett dussin bollar.

Medlemsresa 2016 Grekland våren 2016.pdf
Den 1-8 april nästa år åker Thomas, Frazze och jag (Göran) på en resa med några av er riktigt goa medlemmar. Vi tränar, spelar och snackar golf en hel vecka. Det är en härlig gemenskap och ni kommer hem vältränade precis när den svenska säsongen börjar. Resan går till Grekland och en bana som heter Costa Navarino, som skall vara helt fantastisk.
Är du intresserad ska du kontakta Frazze redan nu. Platserna brukar ta slut ganska fort. Mer info om du klickar på pdf filen.
KM
Imorgon börjar KM. Det är över 100 personer med, vilket är väldigt mycket nationellt sett. Tävlingen och klubbkänslan blir extra bra om några av er vill ut och kolla på ledarbollarna på söndag. Ledarbollarna går ut runt lunch på söndag.
Vinn ett dussin bollar!
Vi har precis gått ut med att man kan bli medlem  i Ringenäs Golfklubb nu och betala halv årsavgift för resten av säsongen. Detta kommer i Hallandsposten imorgon. Men vi har även gått ut med det på Facebook. Om ni "gillar" och "delar" inlägget på Ringenäs Golf så lottar vi ut ett dussin bollar med Ringenäs logga till en av er som "gillat" och "delat" sidan.

OBS! Stort tack till alla er som lagat nedslagsmärkena så fint på greenerna. Ytterligare ett önskemål är att alla medlemmar spelar "ready golf" dvs den som är redo slår. Detta påskyndar spelet.

Tack på förhand och trevlig helg!