SM guld!!!!!!!!!!

Jag antar att ingen missat att våra tjejer tog SM guld.

Grattis!
Grattis alla medlemmar i Ringenäs Golfklubb!
Vi har ett lag SM guld. Är det Halmstad kommuns första? Jag tror faktiskt det. Jag har inte kollat hur det såg ut för 50-60 år sedan. Men jag tror det är Halmstads första lag SM guld. Nu är det bekräftat. Ringenäs tjejer är bäst i Sverige!
Stort grattis till Emma Svensson, Frida Svensson, Julia Engström, Josephine Jansson, Lynn Carlsson och Fanny Johansson och självklart Thomas Lindström som njöt av att vara vid sidan av fairway, för en gång skull.

Jag vill passa på att påminna och tacka alla er som ställt upp och sponsrat juniorerna i deras satsning. Ni är en stor del i framgången. Era namn finns på tavlan vid entrén. Ni som glömt att sätta in pengar, precis som jag, kan göra det de närmsta dagarna så kommer även våra namn upp på tavlan vid nästa uppdatering den 1/8.

Ni som vill stötta junior- & elitsatsningen kan sätta in en peng på
juniorernas bg: 5844-6089.

Privat person: 300:-
familj: 500:-
Det finns även två företags paket. För mer info om dessa kontakta
Josa på: 070-3730080
Martin 070-7250309
Ringenäsveckan!
Vilken vecka!
Fina resultat, glada golfare och en välskött bana. Och vilka tävlingar. Jag tror inte alla klubbar har livescoring, utlandsresor som pris, bilar om man gör hole in one eller Irländska fester på kvällen.
Jag vet att jag har sagt det förut. men Ringenäs är en rätt unik klubb. Härligt att vara del av den.
Sommarerbjudanden
Vill ni ha ut gästerna ut huset? eller kanske locka hit dem till Halmstad och Ringenäs.
Då kan ni locka med följande erbjudande:
Gå på stranden på dagen och spela golf på em/kvällen.
Greenfee för 250:-/person om man spelar efter kl. 16.00. Gäller alla dagar.

Lycka till med golfen och njut av sommaren.