Vilken dag, vilket gäng!

Strålande sol kl. 06.20.

Morgonens vinnare!
Grattis ni 23 st golfare som spelade RiBC touren i morse. Vilken dag!
Och fina resultat blev det också den tidiga starttiden till trots.
1. a Lars Askfelt (bilden) 21 p
2.a Håkan Höjer 17 p
3.a Lars Klingvall 17 p
4.a Jonas Welandsson 16 p
5.a Christer Lindgren 16 p
6.a Lena Sahlin 16 p
Nästa RiBC tour är kl. 12 den 28/5 på Ringenäs. Då start med lunch sedan 18 hål.
Anmäl dig gärna redan nu på:
goran@ringenasgk.se
Nästa evenemang
På söndag är det " Prova på padeltennis" mellan kl. 14-16. Testa att spela och lär dig reglerna innan vi drar igång vår turnering i juni. Anmäl dig senast på fredag på: goran@ringenasgk.se
Hills GC
Den 21.a maj sticker vi till Hills GC i Göteborg. En riktig kanonbana!
Med nya ägare, bla. Göran Petersson och Stig Notlöv, har banan genomgått en förändring och sägs nu vara ännu bättre än tidigare. Det säger inte lite.
Med sin erfarenhet från Black Mountain har de påbörjat en spännande resa med Hills och det skall bli roligt att spela banan och höra lite om deras förändringar. Shotgun start kl. 10. Vi planerar att samåka dit.
OBS! Missa inte detta!
Anmäl dig till: goran@ringenasgk.se senast måndagen den 18.e maj.
Juniorernas supporterklubb supporterbrev 150329_ME (2).pdf
På den bifogade pdf filen har ni info om juniorernas supporterklubb. Den vänder sig till både företag och privatpersoner som vill hjälpa juniorerna att fortsätta sin satsning.

Ha det gott!