Vilken KM helg!

104 st deltagare!

Juniorerna dominerar! Bild 200x200 pixlar
Det blev tuffa strider i både Herr & Dam KM. Emma Svensson såg till att posta den lägsta scoren i damklassen. Josephine Jansson ledde efter första dagen men fick se sig slagen dag två. Det är väl ingen som missat att Emma även är silvermedaljör i JSM i år.

I herr klassen var det ännu mer spännande. Fem spelare var inom två slag när det var 9 hål kvar. Den som hade bäst koll på nerver och spel var Daniel Palmkuist tätt följd av Marcus Enocksson.
Grattis Emma och Daniel, klubbmästare!
Daniel vann även hcp klassen där Erik Bringman kom tvåa.

Vill ni ses ett halvhjärtat försök att slänga i Daniel i dammen efter rundan så finns det på facebook på "Ringenäs Golf".
Kan vara bra att gå in och gilla den sidan.
Där får ni snabbare info.
Skandia Cup Bild 200x2
Idag spelades Skandia Cups regionfinal på Laholms GK.
Ringenäs GK hade 6 st spelare i fältet, flest av alla klubbar fick jag mig berättat.

3 st av dessa gick vidare till Sverige final.
Julia Engström kom två på 74 slag i F13 klassen.
I klassen P14 vann Oskar Petersson på 72 slag och Erik Bringman kom två på 74 slag. Och det är brutto!
Vi önskar dessa tre juniorer lycka till i Sverige finalen i slutet av augusti.