Ringenäsveckan och satsande juniorer

Ringenäsveckan
Snart är det dags för Ringenäsveckan.
Den 12/7 är det 2-generations (greensome) tävling, sponsras av Erikshjälpen.
Den 13/7 är det Spanienresan, en bästboll där en i laget måste vara fyllda 18 år.
Den 14/7 är det "A taste of Ireland", en singeltävling med åldersgräns på 21 år med efterföljande fest.
Den 15/7 är det Golfresan on tour, en greensometävling med åldersgräns 18 år.
Den 16/7 är det Hogland Cup, 2-manna scramble.
Den 17/7 är det Bendt Bils Mini golf, en singeltävling där du bla kan vinna en bil om du gör hole in one på rätt hål.

Supporterklubben
Stort tack till alla medlemmar och företag som bidragit med pengar till juniorernas satsning. Skylten med era namn finns i entrén i klubbhuset. Bagbrickor till er som betalat in finns för avhämtning i receptionen. Har du glömt att betala in så kan du göra det de kommande veckorna. Då kommer ditt namn upp på tavlan inför nästa uppdatering den 1/8.

Du kan gå med som privatperson (300:-) eller familj (500:-). Skriv ert namn då ni betalar in ev belopp på bg 5844-6089.
Det finns också olika paket för företag som är intresserade av att stötta juniorerna.

Stort tack!