Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Greenfee-samarbeteN

ALLERUM GK

Under vardagar i juni, september och oktober kan Ringenäs A- och B-medlemmar spela på Allerum GK norr om Helsingborg till reducerad avgift!

"250 kr - alla vardagar i juni, september och oktober"

Passa på att besöka fina Allerum GK under säsongen! Vi har ett samarbetsavtal som ger alla fulltids- och vardagsmedlemmar rabatt hos varandra. Ni betalar 250 kr för 18 hål på Allerum GK under helgfria vardagar i juni (fr.o.m. 11/6), september och oktober.

------------------------------------------------------

Balance Golf - greenfee

Ta del av ett fantastiskt greenfee-samarbete! Under 2019 kan du som är medlem* på Ringenäs passa på att besöka ett annat Balance Golf Center och få spela till rabatterat pris! Senior 320:-  Junior spelar fritt!
Samarbetet gäller på följande golfklubbar:  *Erbjudandet gäller under 2019 för dig som har ett fullvärdigt medlemskap.

Observera:

Säg till vid incheckningen att ni kommer från Ringenäs då priset i onlinebokningen kanske ej stämmer överens.

Ni bokar som vanligt starttid via golf.se.