Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Nya Greenfeesamarbeten

ALLERUM GK

Under vardagar i juni, september och oktober kan Ringenäs A- och B-medlemmar nu spela på Allerum GK norr om Helsingborg till reducerad avgift!

"250 kr - alla vardagar i juni, september och oktober"

Passa på att besöka fina Allerum GK under säsongen! Nu har vi ett nytt samarbetsavtal som ger alla fulltids- och vardagsmedlemmar rabatt hos varandra. Ni betalar 250 kr för 18 hål på Allerum GK under helgfria vardagar i juni (fr.o.m. 11/6), september och oktober.

Ullared/Flädje GK och Rydö GK

Under SM-veckan kan du som är A- eller B-medlem här på Ringenäs spela på Ullared/Flädje GK den 9-13 juli för Hallandsgreenfee och på Rydö GK den 12-14 juli för Hallandsgreenfee.

"Extra samarbete med Hallandsgreenfee under SM-veckan"

Under SM-veckan har vi fått möjlighet att spela på de halländska banorna Ullared/Flädje och Rydö mot en extra period med Hallandsgreenfee.

Observera:

Säg till vid incheckningen att ni kommer från Ringenäs då priset i onlinebokningen kanske ej stämmer överens.

Ni bokar som vanligt starttid via golf.se.