Startsidan - Ringenäs Golfklubb

à la Carte på Ringenäs Restaurang

Mat på Ringenäs Restaurang. En tallrik med musslor på Ringenäs restaurang. Efterrätt på Ringenäs Restaurang. 

Ringenäs Restaurang är en mysig restaurang med plats för 80 gäster. Under sommaren kan ni även sitta på vår härliga uteservering och avnjuta en god middag tillsammans i den fina miljön runt klubbhuset och se ut över avslutningshålen vid dammen.

À la carte med fantastiska matupplevelser 

Vi på Ringenäs Restaurang brinner för att ge alla en bra matupplevelse och älskar när vi har många gäster i vår restaurang. Vi har öppet vår À la carte alla dagar i veckan och välkomnar både golfare som icke golfare till oss. Hos oss kan ni avnjuta en fantastisk 3-rätters meny med allt från gratinerad getost och blåmusslor till rosastekt kalvryggfilé, högrevsburgare, chokladfondant och mycket mer. Här kan du ladda ner vår á la carte-meny.

Boka bord på vår restaurang

För att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen på Ringenäs Restaurang ber vi er boka bord inför ert besök. Ni gör det antingen här på vår hemsida, via telefon 035-16 15 98 eller via mail.
 
Vi finns i Ringenäs, strax norr om Tylösand, utanför Halmstad. Vi har golfbanan runt om oss och har ca 1 km till stranden. För att se vägbeskrivning - tryck här.

Välkommen till Ringenäs Restaurang!