Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Fadderronder - för dig på väg mot hcp 54

Fadderronder är till för dig som är ny i golfen och inte tagit ditt gröna kort ännu. Dessa hjälper dig att dels komma in i de regler som finns på golfbanan (golfvett) och dels de golfregler som finns gällande spelet. Så länge du inte har fått grönt kort måste du ha en fadder med dig när du spelar på banan. Har du ingen fadder som du känner och som kan följa med dig på banan erbjuder vi på Ringenäs ett par olika alternativ:

 

Organiserad Fadderrond

För både barn och vuxna har vi stängt av banan nästan varje torsdagskväll då en av golfutvecklarna följer med er ut 9 hål och hjälper er på banan. Eftersom golfutvecklaren är med er på banan kan ni också få något tips på hur ni kan förbättra er efter denna rond. Anmälan till dessa ronder sker i receptionen eller online senast dagen innan spel. 


Max 9 deltagare per gång
Pris 250 kr (Medlemmar gratis)
Betalas i shopen innan fadderonden startar.

Du kan se datum för kommande fadderrond  och anmäla dig direkt under vår bokningssida online. Du kan även anmäla dig i receptionen, via telefon 035 16 15 90 eller maila till golf@ringenasgk.se.

Efter 1 september faller tyvärr mörkret så pass tidigt att vi inte har möjlighet att arrangera fadderronder på kvällstid. 

Egen medlemsfadder
Om du inte har någon du känner som kan gå med dig som fadder, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta någon som kan gå med dig under en fadderrond.
Kontakta oss på telefon 035-16 15 90 eller via mail till golf@ringenasgk.se.