Startsidan - Ringenäs Golfklubb

förverkliga din golfdröm med #Ringenäsgörommig

 

Nu har du chansen att få de bästa möjliga resurserna att utveckla ditt golfliv! Parallellt med Svensk Golfs projekt ”Gör om mig”, som även valt att förlägga sitt uppstartsläger på Ringenäs Golfklubb, kommer Ringenäs under säsongen 2017 att ge tre andra golfare möjligheten att utveckla sin golf med våra bästa tänkbara förutsättningar. Du kommer utvecklas ihop med våra vassa golfutvecklare, göra kontinuerliga screenings i vår toppmoderna studio och genomgå en grundlig Custom Fitting där ni säkerställer att du har rätt utrustning för din golfsatsning. Missa inte chansen att uppnå din golfdröm med Ringenäs Gör om mig – Anmäl ditt intresse idag!Vilken golfare drömmer inte om att bli bättre på golf?

Vi på Ringenäs vet att vi har fantastiska golfare, både medlemmar och besökare, som spelar hos oss varje dag.Men vi tror också att det är många som kämpar med sina egna utmaningar ute på banan, kanske är det tryggheten på banan som saknas, att svingen krånglar eller spelet strular. På varje golfklubb finns det nästan lika många tränare som det finns medlemmar – många golfare ger ju varandra tips om hur just jag kan bli bättre… Men frågan är om det som är rätt för min kompis, verkligen är rätt för mig med? I Ringenäs Gör om mig kommer deltagarna få de bästa tänkbara möjligheterna till att individuellt utveckla och förverkliga sina golfdrömmar med hjälp av våra kunniga golfutvecklare. Att få hjälp av ett par analyserande och professionella ögon samt att få kontinuerlig uppföljning, parallellt med att få experthjälp om utrustning och individuell klubbutprovning kommer kunna göra dina drömmar till verklighet!


Vad får jag?

Screening

Vi kommer att göra screenings i Ringenäs toppmoderna studio för att göra en uppstartsanalys och sedan kontinuerliga analyser för att följa din utveckling och säkerställa att du är på väg åt rätt håll under tiden du utvecklas.


Golfutveckling

Du kommer att regelbundet träffa en av Ringenäs golfutvecklare för att arbeta mot dina individuella mål. Mellan dina pass med golfutvecklaren kommer ni hålla kontakten via mail och telefon för att känna en trygghet i inlärningen.


Detta är ett unikt tillfälle för dig som golfare att få total stöttning från en golfutvecklare under hela säsongen, påpekar Thomas Lindström, golfutvecklare på Ringenäs GK. Det är precis så vi arbetar med eliten, och nu kommer vi att stötta dig lika mycket!


I Ringenäs Gör om mig ger vi dig en skonsam, enkel och kraftfull sving, som du kan nyttja hela livet ut och självklart bygger den helt på dina egna förutsättningar. Under säsongen kommer du att kunna få en ren bollträff.Varje gång!


Individanpassade skor och handskar

Våra golfare kommer att få en personlig anpassning av både golfskor och handskar tillsammans med FootJoys experter. FootJoy är sedan många år tillbaka en ledande aktör på området i golfsverige.


Golfkläder

Vi klär upp dig i säsongens snygga klädeskollektion från Golf Store.


Vem kan ansöka?

Alla kan söka; medlemskap, HCP,ålder, kön, bostadsort eller kroppsliga förutsättningar spelar ingen roll. Vi söker de golfare som är villiga att lägga ner tid och energi och såklart brinner för att utveckla sin golf. Eftersom vi kommer att satsa hundra procent på din utveckling önskar vi detsamma i retur, dvs. att du prioriterar din golfutveckling! Vi förväntar oss även att du kontinuerligt kommer berätta om din utveckling via sociala medier och vår hemsida.


Är detta något för dig?

Anmäl dig då direkt till golf@ringenasgk.se senast den 26 februari 2017. I ditt mail ber vi dig berätta lite om dig själv, dina mål, och vilket hcp du har idag. Skriv även med namn, adress, telefonnummer och golf-id så att vi kan komma i kontakt med dig. Efter att ansökningstiden gått ut kommer vi att välja ut de mest intressanta ansökningarna och gå vidare med processen genom intervjuer innan vi kommer att presentera våra tre slutliga kandidater. Våra golfutvecklare:

På bilden från vänster: Erik Blomqvist, Peter ”Frasse” Franzén och Thomas Lindström.


Erik Blomqvist

Golfutvecklare på Ringenäs GK sedan 2016 och är specialist inom svingrörelsen och grundare av Balance Golf-konceptet. Han har själv en bakgrund som proffs och har sedan 2005 arbetat som golfutvecklare på flera olika golfklubbar i Sverige.


-Jag skulle vilja hjälpa min golfare att spela skonsam och smärtfri golf resten av livet, samt självklart bli en bättre spelare och uppleva glädjen med ren bollträff.


Peter ”Frasse” Franzén

Peter är vår välutbildade och pålästa golfutvecklare som arbetat som golfutvecklare sedan 2000 och kom till Ringenäs GK 2009.


-Det ska bli kul att se och följa min spelares utveckling under säsongen. Hur mycket kan denne utvecklas med hårt arbete och min hjälp.


Thomas Lindström

Thomas började arbeta på Ringenäs som golfutvecklare redan 2002 och har drivit fram många duktiga spelare, inte minst Julia Engström.


-Jag ser fram emot att jobba med en spelare kontinuerligt över en längre tid. Det skulle kunna leda till att vi verkligen kan hitta bra lösningar som kan förändra hela dennes golfliv!


Följ Ringenäs Gör om mig-projektet på www.rigk.se, vår Facebook och Instagramgenom #RingenäsGörOmMig