Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Skandia JSM Match 2017

  

Under onsdag 26 juli - lördag 29 juli spelas Skandia JSM Match här på Ringenäs Gk där två svenska mästare koras under lördagen. I år spelas tävlingen med ett helt nytt koncept där det gäller för spelarna att de två första speldagarna samla så många poäng som möjligt genom att spela matcher över sex hål. Varje spelare spelar de två första dagarna nio matcher mot nio olika spelare. Vinner spelaren ett hål får den tre poäng och delas hålet får var och en av spelarna en poäng. Alla poäng som skrapas ihop under dessa två dagar samlas i en tabell och därifrån går de 16 bästa vidare till spel på fredag och lördag där tävlingen spelas som traditionellt matchspel. 

Följ spelet och se startlistan här:

(om länken inte fungerar kan du kopiera länken nedan och klistra in den i din webbläsare: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/StartList.aspx?compid=1232789#/competition/1232789/teetimes )
 
(om länken inte fungerar kan du kopiera länken nedan och klistra in den i din webbläsare: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/StartList.aspx?compid=1232799#/competition/1232799/teetimes )(om länken inte fungerar kan du kopiera länken nedan och klistra in den i din webbläsare: http://golftavling.azurewebsites.net/ )