Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Lediga tjänster


Ringenäs är en av Sveriges vackraste golfanläggningar med vidunderlig utsikt och närhet till hav, natur och gemenskap där alla är välkomna. Anläggningen består av en golfbana med 27 hål, hotell & konferensanläggning, en uppskattad restaurang för dygnets alla behov och shop med golf och fritidsinriktning. Här finns stora möjligheter att utveckla golfspel och motion eller bara njuta av en fantastisk miljö som kännetecknas av en familjär stämning. Vi söker nu extra personal över höst och jul med eventuell förlängning till vår och sommarsäsong.


Kock

Vi söker en kock som kan arbeta ca 30 timmar/vecka med start omgående och fram till våren, med eventuell förlängning över sommarsäsongen 2019.

Vår verksamhet sträcker sig från kl 7:00-22:00.

Vi serverar vällagad husmanskost mellan kl 11:30-15:00. Under eftermiddagarna mellan kl 15:00-19:00 serverar vi mat från vår bistromeny som bl.a. består av hamburgare, sallader och pasta. Från kl 18:00-22:00 serverar vi mat från vår À la carte meny och det kan vara sällskap från två personer upp till 80 personer. Vi ordnar även fester och andra tillställningar.

Som kock är det bra om du har några års erfarenhet och är självgående. Dina arbetsuppgifter som kock är att förbereda och arbeta under lunch, bistro och À la carte.


Kallskänka/Servis

Vi söker en kallskänka/servis som kan arbeta ca 30 timmar/vecka med start omgående och fram till våren, med eventuell förlängning över sommarsäsongen 2019.

Vår verksamhet sträcker sig från kl 7:00-22:00.

Vi serverar frukostbuffé, lunch, bistro och À la carte. Dina arbetsuppgifter som kallskänka är att göra bl.a. smörgåsar, smoothie och kakor till våra diskar. Förbereda och hålla vår salladsbuffé snygg och fylld under lunchen. Göra förrätter och desserter till vår À la carte servering. Det kan även bli du som öppnar för frukostbuffé vissa dagar och då börjar du kl 6:00. Det blir varierande arbetsuppgifter och vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att servera på kvällar med traditionell À la carte och att vi kan kombinera en tjänst som passar just dig.

Arbetstider ca 7:00-16:00, 16:00-22:00, 11:00-22:00.


Observera att dessa två tjänster skulle kunna gå att kombinera om du har båda profilerna vi söker.


Välkommen att söka din tjänst på

restaurang@ringenasgk.se 

Vid eventuella frågor ring vår restaurangansvarig Susanne Halling 035-161593