Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Klubbchefsbyte på RingenäsIngela Larsson som haft tjänsten som klubbchef på Ringenäs sedan 2013 har valt att ”trappa” ner och istället bli ekonomi/administrativ chef med huvudansvar för ekonomi.


”Det har varit några riktigt tuffa och utmanande men roliga år med jobb som personalsammanhållning, om- och tillbyggnader, övertagande av restaurangen till drift i egen regi och mycket mer.
Jag hoppas nu på att det ska bli lite mer tid för golf för egen del vilket det inte varit mycket utav i år och även mer tid för mina små barnbarn.”


Efterträdaren blir Maria Skoglund som har en bakgrund inom ledarskap,försäljning och marknadsföring. Maria kommer närmast från Träningskompaniet i Halmstad där hon varit ansvarig för att utveckla och driva verksamheten. Marias bakgrund från stora organisationer, i kombination med sin senaste tjänst som ansvarig för en affärsdriven förening inom hälsa och friskvård, ger en gedigen plattform att stå på.


”Jag ser fram emot möjligheten att tillsammans med professionella och erfarna medarbetare, långsiktiga ägare och inte minst engagerade medlemmar förflytta anläggningen vidare till nästa steg. Golfen har funnits i mitt liv sedan barnsben. De senaste åren har den fått stå lite åt sidan, men jag måste säga att det är ett mycket kärt återseende.”