Startsidan - Ringenäs Golfklubb

Baninformation

Både vår 18-hålsslinga och 9-hålsslinga är öppna!
Vissa dagar kan det dock vara startförbud, du kan enkelt se detta i vår KALENDER.
T.ex. har vi alltid startförbud på 18-hålsslingan mellan kl. 06.30-07.00 pga banarbete.

Banstatus
2018-08-16
Äntligen har regnet kommit! Detta har gjort att fairway har börjat återhämta sig från sommarens långa torka. Nu kan det se lite ojämnt ut på framförallt fairway på grund av att gräset har börjat växa mer på vissa områden mer än andra. Trots att vi haft en lång torka håller banan en god standard. 

Observera att på högersida vid Blå 5 har vi gjort markarbete. Vi ber dig som spelare därför uppmärksamma att det nu är regel MUA som gäller. Det finns två drop-zoner vid Blå 5, den ena ligger snett framför greenen och den andra mot 6:ans tee.

Vi berörs, precis som alla andra, av bevattningsförbudet i Halmstad, men det vatten vi använder för att vattna banan tas från våra egna dammar där vi har en vattendom att följa. 

Boka tid på banan
Vår 18-hålsslinga bokar du enkelt på Min golfwww.golf.se
På 9-hålsslingan har vi digital bollränna under receptionens öppettider, vilket innebär att det är precis som en vanlig bollränna där ni får första lediga tid. För att spela på 9-hålsslingan behöver du gå in i receptionen för att kolla hur det ser ut i den digitala bollrännan. 
Vänligen uppmärksamma att vi även kan ha startförbud på 9-hålsslingan, detta ser du i vår kalender. (T.ex. brukar vi har stängt på dagtid på tisdagar pga. banarbete)

Golfbil
För den som önskar använda golfbil går det bra! Vi har för tillfället inget golfbilsförbud.

Driving Rangen
Rangen fungerar med kort, polletter eller guldtior. Det går att växla i receptionen eller restaurangen under deras öppettider.

Övriga övningsområden
På Ringenäs har vi puttinggreener, närspelsområde med bunker samt en 30- och 50-metersbana att träna på.


Välkommen till vår fina anläggning med 27 vackra golfhål!